Posten

 

Antal varor: 0 Summa: 0 kr

Butiker med våra rosa kläder

Pinkoholic har spridit sig i landet, både på Internet och fysiskt i städer. Nedan hittar du butiker som säljer våra rosa kläder. Nya partners är ständigt på gång och därför uppdateras listan så fort något nytt händer.

Är du en återförsäljare som är intresserad av att ta in Pinkoholics sortiment? Maila då oss gärna på info@pinkoholic.se för kontakt

 

Sommarbutik: 

St: Rosa by PINKOHOLIC!

Pinkoholic har slagit upp portarna till sin egna första butik. Du hittar den på Tylösandsvägen 25 (cirka 150 meter från Hotel Tylösand) Butiken kommer vara öppen mellan 14-19 varje dag. Vid mycket folk så har butiken öppet längre. Preliminär stängningsdatum är 5 augusti men även detta datum kan ändras om det är mycket folk kvar som vill sola o bada!

VÄLKOMMNA!

Återförsäljare:

Internetbutiken Nelly.com 

Vi är mycket glada över att Nelly.com säljer en del ur vårt sortiment. Här kan du se videos och produktbilder som Nelly själva har tagit. Besök Nelly och hitta våra produkter på www.nelly.com

Butik RÅSA

Drottninggatan 36

21141 Malmö

Nu har butik Råsa i Malmö slagit upp sina dörrar och självklart så säljer de Pinkoholics produkter. Kika in när du har vägarna förbi!

Hitta till butiken: KARTA 

 

Internetbutiken Hatstore.se

Hatstore.se har tagit in Pinkoholics rosa underbara keps. Kika in hos dem och se vad de mer för huvudbonader!

 

 

Rosa Barnsängar hos Litenleker.se

Litenleker.se har massor av fina ROSA saker, vi kände vi ville slå lite extra för deras barnsängar. Du kan även hitta Pinkoholics barnkläder där.