Posten

 

Antal varor: 0 Summa: 0 kr

Om Pinkoholic

Grundidéerna för Pinkoholic väcktes redan 2010 och passande namn och utseende togs fram. En av grundarna har alltid varit en rosa tjej och haft drömmar om ett eget, rosa klädmärke. År 2011 blev drömmen sann och Pinkoholic öppnade sina portar med rosa tjejkläder i en första kollektion. Den första kollektionen under 2011 innehöll endast tränings- och myskläder.

Pinkoholic erbjuder idag rosa tjejkläder, killkläder och accessoarer i färgen ROSA. Kläderna riktar sig till starka individer med mycket attityd. Trots att alla våra plagg idag inte är myskläder eller träningskläder håller varje ny kollektion Pinkoholics kaxiga och sportiga utseende.

Kvalitet är A och O för oss. Vi har satsat på bra material, tryck och färg så att kläderna ska hålla i många år. Våra kläder ska inte behöva bytas ut efter ett år och vi vill inte bidra till "slit och släng samhället". Att satsa på kvalitet som verkligen håller gynnar både miljön och ekonomin.

Pinkoholic har mottagits med stor framgång vilket innebär att nya kollektioner och produkter ständigt är på ingång. Håll utkik och regestrera dig gärna för vårt nyhetsbrev. Vi har stora, rosa planer på gång!

Live, love, pink!